BEHIND THE SCENES

Je kunt je afvragen, 'hoe wordt een Pink Pewter gemaakt? Het zijn vele stappen die ervoor zorgen dat je een uniek, hoogwaardig product met een uitzonderlijk design hebt. Elk item in onze collectie bevat een ontwerp die geïnspireerd is door internationale reizen. Deze ervaringen zijn een van de belangrijkste drivers voor het ontwerpen van de perfecte accessoire. Door deze reizen zijn we gemotiveerd om het perfecte, authentieke, prachtig stukje haar sieraden, riem, tas, ketting of armband te creëren.

De eerste stap is het perfecte ontwerp. We schetsen honderden tekeningen en alleen kiezen we voor de absolute beste om deze toe te voegen aan onze collectie. Deze ontwerpen zijn allemaal met de hand getekend.

Elke tekening wordt overgebracht naar het doek, allemaal worden ze met de hand gemaakt en de materialen en kleuren worden zelf bedacht. Vanaf hier wordt elk Pink Pewter model met de hand geborduurd tot in de perfectie.

Nadat het borduurwerk is voltooid, is het tijd dat iedere Pink Pewter haar elastiek krijgt en word het fluweel aan de achterkant vastgemaakt. Zodra de lijm en fluweel gedroogd zijn, wordt elk item met de hand uit het doek gesneden.

Om te eindigen, zal elke Pink Pewter een authentiek stukje metaal krijgen met het logo voor identificatie. Controleer altijd om er zeker van te zijn of er een Pink Pewter logo aan bevestigd is, anders is het niet een authentiek stuk.

Creëer met jou eigen Pink Pewter het perfecte outfit wat bij jou past en straal als nooit tevoren!

© 2016 - 2020 pinkpewter | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore